ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

Head-Dream Women

85.00€

Το παπούτσι αυτό είναι πολύ ελαφρύ ,κατασκευασμένο με υλικά που αναπνέουν και είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στην γυναικεία αντίληψη.Τα τεχνικά χαρακτηρι..

quickview

Head-Extreme Men

81.84€

H ΗΕΑD δημιούργησε αυτό το παπούτσι ως τον άριστο συνδιασμό για όλα τα γήπεδα.Το αναπνέον Air Mesh,η ενισχυμένη φτέρνα,η αναπαυτική γλώσσα σε συνδιασμ..

quickview

Head-Impulse Men

63.90€

Είναι κατασκευασμένο από συνθετικό υλικό και προσφέρει στον παίκτη την άνεση για να αποκτήσει καλύτερες επιδόσεις.Το παπούτσι αυτό έχοντας ένα ιδιαίτε..

quickview

Head-Mojo Men

93.00€

Η HEAD δημιούργησε αυτό το τεχνικό παπούτσι ειδικά για νέους και επιθετικούς παίκτες. Το ειδικό αναπνέον υλικό σε συδιασμό με την αναπαυτική γλώσσα κα..

quickview

Head-Nitro Pro

145.08€

Fast has never been more comfortable. The NITRO PRO MEN is a serious evolution of a premium lightweight performance shoe for fast versatile players. T..

quickview

Head-Obsession Women

71.92€

Αυτό τα παπούτσια είναι ειδικά σχεδιασμένα για γυναίκες και προσφέρουν άνεση έχοντας εξαιρετική τιμή .Χρησιμοποιώντας την πρωτοποριακή τεχνολογία της ..

quickview

Head-Prestige Pro Men

136.40€

Το παπούτσι αυτό είναι εξαιρετικής ποιότητας και εγγυάται την καλύτερη δυνατή απόδοση σε κάθε παίκτη.Έχει κατασκευαστεί με ελαφριά ,αγωνιστικά και αν..

quickview

Head-Revolt Pro

146.32€

Το Head Revolt Pro Men's Shoes είναι το αγωνιστικό παπούτσι της Head και έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά: Άνετο, προσαρμοζόμενο αφρό μνήμης Εσωτερ..

quickview

Head-Speed Pro

136.40€

Το ελαφρύ βάρος και η τέλεια εφαρμογή συγκαταλέγουν το Speed Pro ως μία από τις καλύτερες επιλογές.Νέα συμπαγής κατασκευή,με αναπνέον υλικό παντού,ίδι..

quickview

Head-Tour Men

57.04€

Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας συνθετικά εξελιγμένα υλικά που προσφέρουν καλύτερη αναπνοή στα πόδια.Η εταιρία Head έχει κατασκευάσει αυτό το μο..

quickview

Head-Αντικραδασμικά Pro Damp

7.44€

Νέο αντικραδασμικό της Head, που μειώνει τις δονήσεις που επιβαρύνουν το χέρι κατά την πρόσκρουση. Υλικό κατασκευής: σιλικόνη & ελαστικό προ..

quickview

Head-Μπαλάκια Τennis 3 τεμάχια ATP

8.95€

Τα μπαλάκια ATP είναι η επίσημη επιλογή για το ATP World Tour καθώς και των τελικών του ATP World Tour Finals στο Λονδίνο. Παρέχουν την δυνατότη..

quickview
Εμφάνιση 1 έως 12 από 12 (1 Σελ.)