ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ

ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ

Oms Tribe Ultra Frameless Mask

79.00€

Oms Tribe Ultra Frameless Mask..

quickview

Set Tusa Imprex 3-D

54.99€

UM-33 Μάσκα Υποαλλεργική φούστα σιλικόνης και λουράκι 3-παράθυρο με ενισχυμένη πανοραμική θέα και περιφερειακή όραση Hyperdry Τεχνολογία για ευκολή..

quickview

Μάσκα Tecnomar Covert

19.32€

Διπλά ασύμμετρα κρύσταλλα tempered Μαύρη σιλικόνη Πόρπη γρήγορης απελευθέρωσης Διπλό λουρί..

quickview

Μάσκα Tusa Μυωπίας/Πρεσβυωπίας

118.90€

Το σετ splendive περιλαμβάνει αναπνευστήρα και διοπτική μάσκα που δέχεται κρύσταλλα μυωπίας ή πρεσβυωπίας .  Τη τοποθέτηση την κάνουμε εμείς , ε..

quickview

ΜΑΣΚΑ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ MARES CHROMA

89.95€

Ο συνδυασμός των δύο διαφορετικών τύπων σιλικόνης και οι μικρές οριζόντιες νευρώσεις στο περίζωμα εξασφαλίζουν απαράμιλλη άνεση. Αυτά τα σημάδια στο π..

quickview

ΜΑΣΚΑ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ MARES I 3

67.45€

Η μάσκα κατάδυσης I 3 της Mares είναι πραγματικά ένα ποιοτικό εργαλείο κατάδυσης. Η φούστα είναι κατασκευασμένη από σιλικόνη 100% και παρέχει μοναδι..

quickview

ΜΑΣΚΑ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ MARES JUPITER

53.95€

Η μάσκα Jupiter είναι η XL έκδοση Juno και είναι ιδανική για μεγάλα πρόσωπα και εγγυάται σταθερότητα και άνεση. Είναι κατασκευασμένη από 100% σι..

quickview

ΜΑΣΚΑ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ MARES X-VISION MIRRORED

83.25€

Η καλύτερη μάσκα καταδύσεων για πολύωρες καταδύσεις είναι η X-VISION Liquid Skin της Mares. Έγινε ακόμα καλύτερη με την προσθήκη της mirrored έκδο..

quickview

ΜΑΣΚΕΣ JUNO

58.90€

Η μάσκα Mares Juno είναι μία από τις δύο μάσκες χωρίς σκελετό Mares, η Juno είναι η μικρότερη έκδοση της μάσκας Jupiter...

quickview
Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)