ΗΧΟΣ & ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ

ΗΧΟΣ  & ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ

Dry Case-Dry Buds Fusion Headphones

49.00€

Τα ακουστικά DryBUDS Fusion είναι πλήρως αδιάβροχα και μπορούν να βυθιστούν στο νερό μέχρι και τα 3 μέτρα. Προσφέρουν εξαιρετική σταθερότητα λόγω του ..

quickview

Dry Case-DryBuds Chill Waterproof

49.00€

Τα ακουστικά DryBUDS Chill είναι πλήρως αδιάβροχα και μπορούν να βυθιστούν στο νερό μέχρι και τα 3 μέτρα. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με την Αδιάβροχη θ..

quickview

Dry Case-DryBuds Overhead

63.00€

Τα αδιάβροχα ακουστικά DryBUDS OverHead είναι πλήρως αδιάβροχα και μπορούν να βυθιστούν στο νερό. Είναι ιδανικά για ανθρώπους δραστήριους που βρίσκοντ..

quickview

Dry Case-DryVibes Waterproof Bluetooth Speaker

94.00€

Τα αδιάβροχα Bluetooth ηχεία DRYVIBES σας επιτρέπουν να συνδεθείτε με τις συσκευές σας και να ακούσετε μουσική κατά τη διάρκεια του μπάνιου στο σπίτι ..

quickview

Dry Case-Free Flow Waterproof Bluetooth Headset

99.00€

Τα αδιάβροχα ακουστικά DryBUDS Freeflow είναι πλήρως αδιάβροχα και μπορούν να βυθιστούν στο νερό. Συνδέονται με τη μουσική σας ασύρματα δίνοντας σας τ..

quickview

Dry Case-Ζώνη είναι 100% αδιάβροχη

29.00€

Η συγκεκριμένη ζώνη είναι 100% αδιάβροχη. Κατασκευασμένη από ανθεκτικά υλικά Neoprene, Buoyant προσαρμόζεται εύκολα. Διακριτικός Σχεδιασμός. Ένα μέγεθ..

quickview

Midland-ER300 Aυτοφορτιζόμενο ραδιόφωνο FM/ΑΜ

78.99€

Το νέο φορητό αυτοφορτιζόμενο ραδιόφωνο MIDLAND ER300 είναι ένα πραγματικό πολυεργαλείο! Μια πολύ πρακτική φορητή συσκευή που μπορείτε να έχετε πάντα ..

quickview

Aftershokz Trekz Air Slate Grey

179.00€

Τα Aftershokz Trekz Air είναι η νέα γενιά ακουστικών με τεχνολογία μετάδοσης ήχου μέσω των οστών, είναι τα πιο ελαφριά και πιο καλοσχεδιασμένα ακουστι..

quickview
Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)