Μονοκυάλι Νυκτός Pulsar GS 1x20

Μονοκυάλι Νυκτός Pulsar GS 1x20
Εταιρεία: PULSAR
Κωδικός Προϊόντος: 30133
Διαθεσιμότητα: 2 - 4 Μέρες
394.32€
Ποσότητα: Προσθήκη στο καλάθι

Το Challenger 1x20 GS είναι μια πολυλειτουργική συσκευή νυχτερινής όρασης. Το Challenger GS 1x20 έχει μια σειρά από εφαρμογές. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συσκευή (μονόφθαλμη) νυχτερινής παρατήρησςη, νυκτερινή όραση (γυαλιά) αν χρησιμοποιηθεί με την κάσκα κεφαλής. Η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για τα δεξι ή το αριστερό μάτι.
Το σώμα της συσκευής είναι ερμητικά κλειστό το οποίο επιτρέπει τη χρήση των καιρικών συνθηκών στο (ομίχλης, βαριά ντους, σκονισμένο περιβάλλον, θύελλας άμμου κ.λπ.).
Στον πυρήνα της Challenger GS 2x50 είναι το μοναδικό ειδικά σχεδιασμένο σύστημα ενίσχυσης της εικόνας "CF-Super Tube" που εξασφαλίζει υψηλή ανάλυση, σαφής χωρίς στρεβλώσεις και γεωμετρικά ακριβή εικόνα σε ολόκληρο το οπτικό πεδίο του. Το Challenger GS 1x20 είναι εξοπλισμένο με ένα ευρυγώνιο -μικρής εμβέλειας υπέρυθρο φωτιστικό υπερύθρων αλλά έχει μια αντίστοιχη θέση  για την εγκατάσταση βοηθητικού, πιο ισχυρού προβολέα υπερύθρων PULSAR
Η συσκευή και το ενσωματωμένο φωτιστικό υπερύθρων ενεργοποιείται και απενεργοποιείται με ένα μόνο διακόπτη. Ο σχεδιασμός του διακόπτη εμποδίζει την τυχαία ενεργοποίηση του φωτιστικού υπερύθρων (για να αποφευχθεί η αποκάλυψη του παρατηρητή). Το Challenger GS 1x20 μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, όπως νυχτερινοί περίπατοι με τα πόδια ή με ποδήλατο, νύχτερινός προσανατολισμός, τουρισμός, κυνήγι, φύλαξη βιομηχανικών εγκαταστάσεων και ιδιωτικής ιδιοκτησίας, των στρατιωτικών και των αθλητικών αγώνων, περιπολίες και διάσωση. 

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:


Η Αξιολόγηση σας:Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο: