Βιβλίο Πρώτες Βοήθειες & Ειδικές Καταστάσεις

Βιβλίο Πρώτες Βοήθειες & Ειδικές Καταστάσεις ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΥ
Εταιρεία: SP SERVICES
Κωδικός Προϊόντος: BAR-242473
Διαθεσιμότητα: 2 - 4 Μέρες
35.00€
Ποσότητα: Προσθήκη στο καλάθι

Το βιβλίο "Πρώτες Βοήθειες και Ειδικές Καταστάσεις" αποτελεί ένα απαραίτητο εγχειρίδιο Πρώτων Βοηθειών το οποίο θα πρέπει να υπάρχει σε κάθε σπίτι.

Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου ο αναγνώστης θα είναι σε θέση να κατανοήσει και να αποκτήσει βασικές αλλά και ειδικές γνώσεις σε επείγουσες καταστάσεις, οι οποίες μπορούν να αποδειχθούν όχι μόνο ωφέλιμες, αλλά και σωτήριες για τη ζωή, όπως το έμφραγμα του μυοκαρδίου, η κρίση πανικού, ο πνιγμός, η καρδιακή ανακοπή, το εγκεφαλικό επεισόδιο και άλλα πολλά.

Ο αναγνώστης του βιβλίου θα είναι σε θέση να:

  • Αναλύει τις αιτίες, οι οποίες οδηγούν στην εμφάνιση μιας νοσηρής κατάστασης και να μπορεί να την προλαμβάνει.
  • Απαριθμεί τα συμπτώματα, κατανοώντας το μηχανισμό πρόκλησης μιας νοσογόνου κατάστασης και να κατανοεί το πρόβλημα υγείας που έχει μπροστά του.
  • Απαριθμεί και εκτελεί τις ενέργειες εκείνες που είναι απαραίτητες που σε πολλές περιπτώσεις αποδεικνύονται σωτήριες για τη ζωή κάποιου συνανθρώπου μας ή δικού μας ανθρώπου.
  • Είναι σε θέση να χειρισθεί έναν "ασθενή" μέχρι να φθάσει το ΕΚΑΒ ή κάποιος ειδικός ιατρός, αλλά και πως να μεταφερθεί ένας "ασθενής" με ασφαλή τρόπο σε ένα Κέντρο Υγείας ή Νοσοκομείο.

Επιπλέον, στο τέλος κάθε κεφαλαίου αναλύονται θέματα ειδικού ενδιαφέροντος, λεγόμενες ως "Ειδικές Καταστάσεις" και περιλαμβάνουν: την Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση σε έγκυο, την Απινίδωση σε παιδιά και βρέφη, τον Διαβήτη κύησης και πολλά ακόμη.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:


Η Αξιολόγηση σας:Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο: