ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΑ ΡΟΛΟΓΙΑ

ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΑ ΡΟΛΟΓΙΑ

Aeris / Oceanic F10 v3

328.00€

Κύρια χαρακτηριστικά: Λειτουργία Freedive όπου εμφανίζονται το βάθος και ο χρόνος κατάδυσης (EDT), με πρόσβαση σε χρονόμετρο ή αντίστροφη μέτρηση Χ..

quickview

Aeris F11

419.00€

Πλήρες καταδυτικό computer με λειτουργίες αποσυμπίεσης αλλά και προηγμένες λειτουργίες για την ελεύθερη κατάδυση. Νέος σχεδιασμός της κάσας με ανοξείδ..

quickview

Beuchat -Electronic Depth Gauge Mundial

332.00€

Κρατάει ιστορικο των καταδύσεων σας, οπως τον συνολικό αριθμό καταδύσεων, της συνολικής ώρας κατάδυσης, τα ρεκόρ σας και μέσο όρο των επιδόσεων σας Ba..

quickview

Cressi Sub - Καταδυτικό ρολόι Drake Titanium

355.00€

Νέος, επαναστατικός υπολογιστής ελεύθερης κατάδησης απο την Cressi. Διαθέτει 4 διαφορετικά προγράμματα για προπόνητική Ελεύθερη Κατάδυση, Υπ..

quickview

Cressi Sub - Καταδυτικό ρολόι Edy

378.00€

Νεο, μικρό σε μέγεθος καταδυτικό ρολόι-computer απο την cressi. Ιδανικό για ελεύθερη και αυτόνομη κατάδυση. Συνδιασμός μετάλλου (στεφάνη) σε πλαστικό ..

quickview

Matrix Computer Mares

418.00€

Το Matrix είναι ένας υπολογιστής κατάδυσης σε μορφή καταδυτικού ωρολογίου. Στην λειτουργία ρολογιού περιλαμβάνει: αναλογική ή ψηφιακή ένδειξη ώρας..

quickview

Oceanic Geo

325.00€

Ρολόι-computer για χρήση σε αυτόνομη και ελεύθερη κατάδυση. Προγράμματα για αέρα, Nitrox, μίγματα και ελεύθερη κατάδυση. Alarm μέγιστου βάθους και ανά..

quickview

Oceanic- Usb Connect

73.20€

Aeris Usb Connect...

quickview

Oceanic- Προστατευτικό

15.80€

Κατάλληλο για μοντέλα Aeris...

quickview

Oceanic- Προστατευτικό μεμβράνη

12.00€

Aeris Προστατευτικό...

quickview

Oceanic-Σετ Oring Μπαταρίας

25.49€

Σετ Oring μπαταρίας για aeris...

quickview

Smart Apnea Dive Computer Mares

259.00€

Υπολογιστής χειρός για ελεύθερους δύτες και λάτρεις των θαλάσσιων σπορ. Είναι ένα κομπιούτερ πολύ εύκολο στη χρήση και διαθέτει βελτιωμένο λογισμι..

quickview

Smart Dive Computer Mares

284.00€

Το Smart Dive της Mares είναι ένα πλήρες καταδυτικό computer με λειτουργίες και για την ελεύθερη κατάδυση στο μέγεθος ενός σπορ ρολογιού. Διαθέτει..

quickview

Sporasub SP2 Υπολογιστής Ρολόι Ελεύθερης Κατάδυσης Με Usb

265.00€

Το SP2 είναι ένας τέλειος συνδυασμός λειτουργικότητας και στυλ Τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι: ΚΑΤΑΔΥΣΗ CHRONO TIMER ΙΣΤΟΡΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ Ο ιμάντ..

quickview

Suunto - D6i Novo Stealth

759.00€

ο Suunto D6i Novo Stealth είναι ένας στιβαρός καταδυτικός υπολογιστής με μία 3D πυξίδα, ασύρματη ένδειξη πίεσης κυλίνδρου και ένδειξη του αέρα που σας..

quickview
Εμφάνιση 1 έως 15 από 122 (9 Σελ.)