Garmin Quatix 5

Garmin Quatix 5
Εταιρεία: GARMIN
Κωδικός Προϊόντος: 010-01688-40
Διαθεσιμότητα: 2 - 4 Μέρες
469.00€
Ποσότητα: Προσθήκη στο καλάθι

Ειδικά σχεδιασμένο για το νερό!
Συνδέεται με συμβατούς ναυτικούς χαρτογράφους της Garmin καθώς και με άλλες συσκευές και παρέχει έλεγχο αυτόματου πιλότου, επισήμανση σημείων αναφοράς εξ' αποστάσεως, κοινή χρήση δεδομένων, βοηθητικά εργαλεία για αγώνες ιστιοπλοΐας και πολλά άλλα.
Η ενσωματωμένη εφαρμογή FUSION-Link Lite ελέγχει συνδεδεμένα προϊόντα StereoActive, καθώς και άλλα μοντέλα ηχοσυστημάτων που υποστηρίζουν την τεχνολογία ANT®(RA70/BB100).
Περιλαμβάνει παλμογράφο καρπού τεχνολογίας Elevate.
Το χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας περιλαμβάνουν έξυπνες ειδοποιήσεις, αυτόματη μεταφορά δεδομένων στην online fitness κοινότητα Garmin Connect και εξατομίκευση μέσω δωρεάν προσόψεων και εφαρμογών από το Connect IQ store.
Αυτονομία μπαταρίας: μέχρι 2 εβδομάδες σε λειτουργία smartwatch (εξαρτάται από τις ρυθμίσεις), μέχρι 24 ώρες σε λειτουργία GPS και μέχρι 60 ώρες στη λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας UltraTrac.
Βασισμένο στο δημοφιλές ρολόι fēnix 5, το νέας γενιάς πολυαθλητικό-ναυτικό ρολόι παρέχει ολοκληρωμένες λειτουργίες συνδεσιμότητας για το σκάφος. Συνδέεται με τoυς συμβατούς ναυτικούς χαρτογράφους της Garmin καθώς και με άλλες συσκευές για να μοιράζεστε δεδομένα στο ρολόι σας Garmin quatix 5, συμπεριλαμβανομένης της ταχύτητας, του βάθους, της θερμοκρασίας και του ανέμου. Μικρό και μοντέρνο με λουράκια εύκολης εναλλαγής, παρέχει προηγμένα χαρακτηριστικά fitness και παλμογράφο καρπού. Με ενσωματωμένα προφίλ δραστηριοτήτων και μετρήσεις επίδοσης για paddle, kayak και canoe — το quatix 5 καλύπτει όποιο άθλημα κι αν επιλέξετε.
Πάρτε τον έλεγχο όπου κι αν βρίσκεστε
Ο προηγμένος έλεγχος αυτόματου πιλότου και η επισήμανση σημείων αναφοράς εξ' αποστάσεως σας επιτρέπουν να διατηρείτε τον έλεγχο του σκάφους σας ακόμη και όταν δεν βρίσκεστε στο πηδάλιο. Με quatix 5, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην μονάδα αυτόματου πιλότου GHC 20 και να αλλάξετε κατεύθυνση ή να στρίψετε το σκάφος σας. Επίσης μπορείτε να κρατήσετε σημεία αναφοράς εξ' αποστάσεως και να μεταφέρετε τα δεδομένα αυτόματα στον χαρτογράφο σας.

Εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες της λειτουργίας Garmin SailAssist
Σε αγώνες ιστιοπλοΐας μπορείτε να θέσετε 2 σημεία αναφοράς στο quatix 5 για να δημιουργήσετε την γραμμή εκκίνησης του αγώνα. Επίσης με το χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης μπορείτε να δείτε τον χρόνο που σας απομένει. Με την βοηθητική λειτουργία tack μπορείτε να διαπιστώσετε αν το σκάφος σας έχει κλίση και να βαθμονομίσετε τις γωνίες tack απλά με το πάτημα ενός κουμπιού.

Συγκεντρώστε δεδομένα για αθλήματα του νερού
Είτε κάνετε paddle, kayak ή canoe, το quatix 5 μετρά τα strokes και την απόσταση ανά stroke όπως επίσης και την συνολική απόσταση. Επιπλέον παρέχει παρακολούθηση του κάθε γύρου. Αν κάνετε water ski, μπορείτε να ελέγχετε την ταχύτητα του σκάφους με μια ματιά στο ρολόι σας.

Πλοηγηθείτε σε στεριά και θάλασσα
Το quatix 5 είναι εξοπλισμένο με GPS υψηλής ευαισθησίας και λειτουργίες παρακολούθησης καθώς και αισθητήρες ABC (αλτίμετρο, βαρόμετρο, πυξίδα). Το ενσωματωμένο αλτίμετρο παρέχει υψομετρικές πληροφορίες για την ακριβή παρακολούθηση της ανάβασης και κατάβασης, ενώ το βαρόμετρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πρόβλεψη των καιρικών αλλαγών δείχνοντας τις αλλαγές στην ατμοσφαιρική πίεση. Η ηλεκτρονική πυξίδα 3 αξόνων κρατάει τον προσανατολισμό σας είτε κινείστε είτε όχι. Επιπρόσθετα το ενσωματωμένο γυροσκόπιο βοηθά στην βελτίωση την ακρίβειας της θέσης και στην αυτονομία της μπαταρίας στην λειτουργία UltraTrac.

Ενσωματωμένος δραστηριογράφος
Είτε βρίσκεστε στο νερό, είτε στη στεριά, το quatix 5 παρακολουθεί τις φυσικές σας δραστηριότητες. Διαθέτει παλμογράφο καρπού τεχνολογίας Elevate ο οποίος παρέχει 24/7 παρακολούθηση χωρίς τη χρήση ζώνης στήθους. Επιπλέον προσφέρει προηγμένες λειτουργίες προπόνησης που περιλαμβάνουν στατιστικά προπονήσεων και προφίλ δραστηριοτήτων για πολλαπλά αθλήματα/δραστηριότητες όπως τρέξιμο, ποδηλασία, κολύμβηση, ορειβασία και golf.

Ολοκληρωμένη, έξυπνη συνδεσιμότητα
Οι έξυπνες ειδοποιήσεις μέσω του quatix 5 σας επιτρέπουν να λαμβάνετε emails, γραπτά μηνύματα και ειδοποιήσεις κατευθείαν στο ρολόι σας — είτε βρίσκεστε στη θάλασσα, στο βουνό, στο γήπεδο του golf είτε απλά στο δρόμο για τον χώρο εργασίας σας.  Άλλες λειτουργίες συνδεσιμότητας είναι οι αυτόματες ενημερώσεις στο Garmin Connect, το live tracking και κοινοποιήσεις στα social media μέσω των δωρεάν εφαρμογών Garmin Connect Mobile.

Πάντοτε εντυπωσιακό
Ο κομψός και μοντέρνος σχεδιασμός του εντυπωσιάζει σε στεριά ή θάλασσα. Εξοπλισμένο με το σύστημα QuickFit, το quatix 5 σας επιτρέπει να αλλάζετε λουράκι εύκολα και γρήγορα χωρίς εργαλεία. Επιπλέον διαθέτει προ-εγκατεστημένες προσόψεις ναυτικού τύπου για να επιλέγετε ανάλογα με τη διάθεσή σας. Τέλος είναι συμβατό με το Connect IQ ώστε να κατεβάζετε δωρεάν εφαρμογές και προσόψεις.

Διαστάσεις - Βάρος:
Διαστάσεις: 47 x 47 x 15.5 mm
Βάρος: 85 g με το λουράκι σιλικόνης
Διάμετρος οθόνης: 1.2” (30.4 mm)
ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΠΙΛΟΤΟΥ: Συνδέστε το με ένα χειριστήριο αυτόματου πιλότου GHC 20 για ασύρματο έλεγχο του πιλότου.
NΕΟ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΣΗΜΕΙΩΝ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ: Προσθέστε ένα σημείο από το quatix 5, και αυτόματα συγχρονίζεται με το συνδεδεμένο σας πλότερ.
NΕΟ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ FUSION-LINK™ LITE: Ελέγχει συνδεδεμένα προϊόντα StereoActive™, καθώς και άλλα μοντέλα ηχοσυστημάτων που υποστηρίζουν τεχνολογία ANT®(RA70/BB100).
ΚΟΙΝΗ ΧΡΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΚΑΦΟΥΣ: Χρησιμοποιήστε το σύστημα του σκάφους για κοινή χρήση δεδομένων, όπως ταχύτητα, βάθος, θερμοκρασία και άνεμος.
ΠΑΛΙΡΡΟΙΕΣ: Γίνεται λήψη ενημερωμένων δεδομένων για παλίρροιες στην περιοχή σας μέσω του smartphone σας. Δεδομένα παλίρροιας για τις επόμενες 7 ημέρες θα είναι διαθέσιμα για χρήση εκτός σύνδεσης.
ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Περιλαμβάνει εικονική γραμμή αφετηρίας, απόσταση μέχρι τη γραμμή αφετηρίας, αντίστροφη μέτρηση αγώνα και υποβοήθηση tack.
ΨΑΡΕΜΑ: Το χρονόμετρο αγώνα και το αρχείο καταγραφής ψαριών σας βοηθούν να διασφαλίσετε ότι παρακολουθείτε τα ψάρια που έχετε ψαρέψει, καθώς και τον υπολειπόμενο χρόνο ψαρέματος.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΗΣΗΣ: Παρακολουθεί την μετακίνηση της άγκυρας και ειδοποιεί το χρήστη εάν το σκάφος παρασύρεται. Επίσης, περιλαμβάνεται ειδοποίηση και υπολογιστής εκτάματος που ενημερώνει το χρήστη για το κατάλληλο μήκος του σκοινιού με βάση την προσαρμοζόμενη αναλογία.
ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΗ MOB: Πατήστε και κρατήστε πατημένο ένα πλήκτρο και το ρολόι μεταβαίνει αυτόματα σε λειτουργία πλοήγησης και οδηγεί το χρήστη πίσω στην τοποθεσία όπου ενεργοποιήθηκε η τοποθεσία «άνθρωπος στη θάλασσα» (MOΒ).
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ SUP/ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ: Η λειτουργία για τα αθλήματα με κουπί μετράει τον αριθμό και το ρυθμό των κινήσεων, ακόμα και την απόσταση που διανύεται με κάθε κίνηση, για τον προσδιορισμό της απόδοσης.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:


Η Αξιολόγηση σας:Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο:Ετικέτες: Garmin, Quatix, GARMIN, FITNESS