Menu
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Πληροφορίες Αποστολής - Πληρωμών

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ - ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Ταχυμεταφορές  ACS
Η παραγγελία θα φτάσει στο χώρο σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών από την αποστολή της (εκτός των περιπτώσεων νησιών άγονης γραμμής σε περίπτωση απαγορευτικού εκτέλεσης πλόων ή για λόγους ανωτέρας βίας)

Μεταφορικα Εξοδα με Courier
Αττική 3,00€ για παραγγελίες μέχρι τα 3kg*
Υπόλοιπη Ελλάδα 4,00€ για παραγγελίες μέχρι τα 3kg*
Κόστος αντικαταβολής 3.00 ευρώ
*Για κάθε επιπλέον κιλό θα υπάρχει επιβάρυνση 1,5€/kg(Ισχύει ογκομέτρηση)
 
ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ 3 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΧΡΕΩΝΟΝΤΕ ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΚΑ ΛΟΓΟ ΒΑΡΟΥΣ, ΥΨΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΟΥΣ  ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΕ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΩΦΛΗΘΕΙ (ΟΧΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ).ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ (ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ Η ΙΔΙΑ) ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ.

Άμεσα διαθέσιμα είναι άνω του 75% των προϊόντων στην αποθήκη μας.

Παραλαβή από το κατάστημα
Εάν επιλέξετε παραλαβή από το κατάστημα μας, θα σας ενημερώσει εκπρόσωπος μας μόλις ετοιμαστεί η παραγγελία σας  για να περάσετε για την παραλαβή της. Το ωράριο του καταστήματος μας μπορείτε να το ρωτήσετε κατά την ενημέρωση, όπως επίσης και τους διαθέσιμους τρόπους με τους οποίους θα μπορείτε να πληρώσετε κατά την παραλαβή.
Για δική σας διευκόλυνση και προς αποφυγή ταλαιπωρία, παρακαλούμε να περιμένετε την ενημέρωση από εμάς πριν περάσετε για την παραλαβή της παραγγελίας που καταχωρήσατε.

Τρόποι Πληρωμής
Κατά το checkout σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να πληρώσετε:
*με μετρητά με παραλαβή από το κατάστημα
*με κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς μας,
*με αντικαταβολή μέσω courier,
*με Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα
 
Τραπεζικοί Λογαριασμοί

ALPHA BANK
GR5301401510151002002023518
 
EUROBANK
GR0302600170000680201802786

ΠΕΙΡΑΙΩΣ
GR 8301720470005047095733063

ΕΘΝΙΚΗ
GR 6401101050000010501208473

Δικαιούχος: ΡΑΛΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ
*Σε κάθε κατάθεση θα πρέπει να επιλέγει ο εντολεας τα έξοδα εμβάσματος/συναλλαγής ωστε να βαρύνουν τον εντολεα και να πιστωνεται το ακριβές ποσό της παραγγελίας χωρίς τυχόν συμπληρωματικές καταθέσεις.
**Επιλεγμενα προϊόντα που εισαγωντε απο το εξωτερικο ενδεχεται να υπάρξει καθυστέρηση

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
*Η εταιρεία MUST DIVE διατηρεί τό δικαίωμα νά ζητήσει τήν εξώφληση τής παραγγελίας πρίν τήν αποστολή της.
**Κάποιες εικόνες  προιόντων μπορεί να διαφέρουν σε χρωματισμό απο το πραγματικό προιόν λόγω της διαφορετικής απεικόνισης της κάθε οθόνης.
***Τα προϊόντα και οι τιμές τους μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση!

Επιστροφές Προϊόντων

Επιστροφή – Αντικατάσταση Προϊόντων
Έχετε το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε αναιτιολογήτως μέσα σε δεκατέσσερις (14) ημερολογιακές ημέρες. Η προθεσμία αρχίζει από την ημερομηνία παραλαβής/παράδοσης  των προϊόντων. Για να πραγματοποιηθεί αλλαγή (πλην των ελαττωματικών) θα χρειαστεί να λάβουμε ενημέρωση στο diving@must-dive.gr για την πρόθεση αλλαγής και εφόσον η κατασκευάστρια/προμηθεύτρια εταιρία δέχεται το επιστρεφόμενο προϊόν, θα ξεκινήσουμε την διαδικασία αλλαγής. Δεν θα γίνεται καμία παραλαβή δέματος επιστροφής στην περίπτωση που δεν έχει προηγηθεί συνεννόηση με εκπρόσωπο μας. Τηλέφωνα επικοινωνίας 210-5900086, 6989079904 ή στο diving@must-dive.gr

Ελαττωματικά Προϊόντα 
Κάθε επιστροφή και αλλαγή τυχόν ελαττωματικών προϊόντων θα πρέπει να γίνει άμέσα και μέσα σε 3 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής, με την απόδειξη αγοράς που συνοδεύει το προϊόν και στην πλήρη συσκευασία τους. Αντικατάσταση του προϊόντος μπορεί να γίνει μόνο εάν το ελάττωμα δεν προέρχεται από κακή χρήση του καταναλωτή ή παραβίαση των οδηγιών χρήσης του προϊόντος. Για τα προϊόντα που συνοδεύονται απο εγγύηση, θα ενημερωθείτε για τους χρόνους αντικατάστασης ή επισκευής κατά περίπτωση.

Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη, χωρίς φθορές και η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν.

 Βλάβη κατά την μεταφορά
Σε περίπτωση που κατά την παραλαβή του δέματος υπάρχει εμφανής φθορά εξωτερικά (χτυπήματα, τρύπες, ταλαιπωρημένο δέμα) μπορείτε να παραλάβετε αφότου πρώτα ζητήσετε από τον διανομέα να αναγράψει την φθορά που φαίνεται, υποχρεωτικά και στο αποδεικτικό που λαμβάνετε και στο αντίγραφο που εκείνος κρατά . Με τον τρόπο αυτό καλύπτεστε απόλυτα ότι οποιαδήποτε φθορά δεν έχει προκληθεί από εσάς και τα προϊόντα που έχουν υποστεί ζημιά αντικαθίστανται κατόπιν δικής μας διαδικασίας με την εταιρία ταχυμεταφορών που σας παρέδωσε.

Τα μεταφορικά των αλλαγών/επιστροφών/εγγυήσεων ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ τον αγοραστή.

Οι εικόνες που εμφανίζονται στον δικτυακό τόπο must-dive.gr ενδέχεται να διαφέρουν από τις πραγματικές.


Σημαντική Σημείωση 
Λόγω της υπερβολικής ανόδου του κόστους μεταφοράς και των συνεχών αυξήσεων των πρώτων υλών, οι τιμές ενδέχεται να αλλάζουν χωρίς προειδοποίηση.

Παρακαλούμε να ελέγξετε προσεκτικά τις τιμές των προϊόντων, που σας ενδιαφέρουν, πριν επιβεβαιώσετε τις παραγγελίες σας.
Σε αναμενόμενες αφίξεις οι τιμές οριστικοποιούνται κατά την άφιξη των προϊόντων.

Οι παραγγελείες δρομολογούνται  με σειρά προτεραιότητας λόγω φόρτου εργασιας των αποθηκών.
 Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης  είναι 3-5 εργάσιμες.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση !!