Σχολή Αυτόνομης & Ελεύθερης Κατάδυσης PADI

ΠΡΩΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ – PADI OPEN WATER DIVER

Κατέκτησε την καταδυτική σου πιστοποίηση με το πρόγραμμα του Δύτη Ανοιχτών Νερών της PADI (PADI Open Water Diver), το δημοφιλέστερο εισαγωγικό πρόγραμμα αυτόνομης κατάδυση στον πλανήτη. Εκατομμύρια άνθρωποι έμαθαν να καταδύονται και να ανακαλύπτουν τον υποβρύχιο κόσμο μέσω αυτού του προγράμματος.
Για να συμμετάσχετε σε αυτό το πρόγραμμα θα πρέπει να είστε 10 ετών ή μεγαλύτερος.


Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία αυτόνομης κατάδυσης.


Το πρόγραμμα δομείται σε τρεις βασικούς πυλώνες:


  • Ανάπτυξη Γνώσεων (ανεξάρτητη μάθηση ή παράδοση στην αίθουσα), έτσι ώστε να γίνουν κατανοητές οι βασικές αρχές της αυτόνομης κατάδυσης.
  • Καταδύσεις σε Περιορισμένα νερά για να κατακτηθούν οι βασικές δεξιότητες της Αυτόνομης Κατάδυσης
  • Καταδύσεις σε Ανοιχτά νερά για να χρησιμοποιήσεις τις δεξιότητες σου και να ξεκινήσεις την εξερεύνηση!

EMERGENCY FIRST RESPONSE PADI


Αυτό το πρόγραμμα επικεντρώνεται στο να δημιουργήσει διασώστες και να τονώσει την αυτοπεποίθηση τους, ώστε να μπορούν να αντιδράσουν όταν βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα έκτακτο περιστατικό.
Το πρόγραμμα Emergency First Response επικεντρώνεται στον να ενισχύσει την αυτοπεποίθηση των διασωστών και να τους προετοιμάσει για να βοηθήσουν σε ένα έκτακτο περιστατικό.
Οι συμμετέχοντες του προγράμματος μαθαίνουν να ακολουθούν απλά βήματα όταν παρέχουν φροντίδα έκτακτης ανάγκης και μαθαίνουν τις δεξιότητες σε ένα περιβάλλον χαμηλού στρες.
Όλα τα πραγράμματα υποστηρίζονται από εγχειρίδια ανεξάρτητης μάθησης, βίντεο και κάρτες γρήγορης αναφοράς για να ενισχύσουν την διαδικασία τη μάθησης και να σε βοηθήσουν να μαθαίνεις άμεσα.


Τα ακόλουθα προγράμματα EFR βασίζονται σε παγκοσμίως αναγνωρισμένες ιατρικές οδηγίες για την φροντίδα έκτακτης ανάγκης.


Τι θα μάθεις:


Πρωτοβάθμια Φροντίδα (ΚΑΡΠΑ) – Αυτό το πρόγραμμα σου διδάσκει τα βήματα και τις τεχνικές για να διαχειρίζεσαι έκτακτες καταστάσεις που απειλούν την ζωή του θύματος. Θα διδαχθείς οκτώ δεξιότητες με τις οποίες μπορείς να παρέχεις βοήθεια σε ασθενείς που δεν αναπνέουν, δεν έχουν καρδιακό παλμό, μπορεί να τραύμα στην σπονδυλική στήλη, να υποφέρουν από καταπληξία ή να έχουν σοβαρή αιμορραγία. Θα μάθεις πώς να παρέχεις ΚΑΡΠΑ και συνεχώς να παρακολουθείς την γραμμή ζωής του ασθενούς, έτσι ώστε να του παρέχεις κάθε πιθανότητα επιβίωσης που μπορεί να έχει, καθώς περιμένεις την άφιξη των επαγγελματιών της υγείας στον τόπο του ατυχήματος.
Δευτεροβάθμια Φροντίδα (Πρώτες Βοήθειες) – Πολλές ιατρικές καταστάσεις δεν απειλούν άμεσα την ζωή ενός ασθενούς, και πολλές φορές οι επαγγελματίες της υγείας δεν είναι άμεσα διαθέσιμοι. Σε αυτά τα γεγονότα βασίζεται η ύπαρξη αυτού του προγράμματος. Σου διδάσκει πώς να παρέχεις πρώτες βοήθειες που απαλύνουν τον ασθενή και μειώνουν τον κίνδυνο περαιτέρω επιδείνωσης
Φροντίδα για Παιδιά – Αυτό το πρόγραμμα σου επιτρέπει να μάθεις, να εξασκήσεις και να χρησιμοποιήσεις δεξιότητες που βοηθάνε βρέφη και παιδιά τα οποία βρίσκονται σε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο για εκείνους που δουλεύουν με ή κοντά σε παιδιά ή είναι πιθανό να χειριστείς επείγουσες καταστάσεις με παιδιά ή βρέφη. Το πρόγραμμα αυτό συχνά ενσωματώνεται με τα προγράμματα της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Φροντίδας.
ΚΑΡΠΑ και Απινίδωση – Αυτό το πρόγραμμα επικεντρώνεται στην εκμάθηση και εξάσκηση της ΚΑΡΠΑ αλλά και στην εκμάθηση της χρήσης του Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή. Όταν υπάρχει νομική απαίτηση για εκπαιδευμένο άτομο σε ΚΑΡΠΑ και απινίδωση, αυτό το πρόγραμμα υπερκαλύπτει αυτήν την απαίτηση.

ΚΑΤΑΔΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Τα παιδιά θα πάρουν τις πρώτες αναπνοές τους υποβρυχίως σε βάθος μικρότερο από 2 μέτρα / 6 πόδια.
Για παιδιά ηλικίας τουλάχιστον 8 ετών.
Το πρόγραμμα Bubble Maker είναι τόσο διασκεδαστικό όσο ακούγεται – αλλά και μια ευκαιρία για τα παιδιά να εξοικειωθούν με το νερό κολυμπώντας σε ρηχά νερά . Καλό θα ήταν να αισθάνονται ήδη άνετα στο νερό, αλλά δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία.


Στο πρόγραμμα Bubblemaker, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν μια βασική εισαγωγή για το πώς να χρησιμοποιήσουν τα εργαλεία κατάδυσης, πώς να καθαρίσουν έναν ρυθμιστή και τη μάσκα, καθώς και μια γενικότερη επισκόπηση τι επιτρέπεται και τι όχι .


Απαιτείται γονική έγκριση.


Τηλέφωνα Εξυπηρέτησης 210 5914304