ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΑ

ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΑ

Avid Gun-Multitool Clasisc

51.89€

Το απαραίτητο για κάθε κυνηγό ή σκοπευτή εργαλείο που μπορεί να "σώσει" ένα κυνήγι ή μια σκοπευτική εξόρμηση, λόγω απλής βλάβης του όπλου σας. Διαθέτε..

quickview

Crkt-Πολυργαλείο

38.90€

Crkt-Πολυργαλείο!..

quickview

Gerber Bear Πολυεργαλείο Center Drive

137.90€

Το νέο πολυεργαλείο της Gerber Center-Drive™ προσφέρει μέγιστη απόδοση μέσω του επαναστατικού του σχεδιασμού.Το πρωτοποριακό πολύ-κατσάβιδο ανοί..

quickview

Gerber Bear- Mp-1 Multi Plier

140.00€

Convenient, easily accessible butterfly opening. High-quality forged jaws are stronger than cast versions. Textured G-10 handle material is easy on ..

quickview

Gerber Bear-Dime Travel Micro Tool-Grey

29.50€

Το πολυεργαλείο της Gerber Dime Travel χωρίς λάμα για κόψιμο, έχει σχεδιαστεί για να είναι ένα σωστό εργαλείο για όποιον χρειάζεται την τελειότητα και..

quickview

Gerber Bear-Greenhorn Tool

32.90€

Το Bear Grylls πολυεργαλείο Greenhorn υπερβαίνει τα πρότυπα. Λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν περισσότερα για την επιβίωση από τον Bear Grylls, πρώην Βρετανός..

quickview

Gerber Bear-Mp400 Compact Sport

74.90€

Ελαφρού βάρους, πλήρως λειτουργικό. Αυτά είναι που χαρακτηρίζουν κατά τον καλύτερο τρόπο την σειρά των Multi-Plier® 400 . Σε μερικούς καταναλωτές αρέ..

quickview

Gerber Bear-Strata Multi Plier

119.00€

Slim, sleek and packed with functionality, the Strata delivers spring loaded pliers, hungry carbide cutters and 13-outboard components including a cla..

quickview

Leatherman Crater C33X

46.90€

Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα απλό, ελαφρύ, γρήγορο και εύκολο στη χρήση μαχαίρι και με το πτυσσόμενο μαχαίρι Leatherman Crater c33x,..

quickview

Leatherman Juice CS4 Columbia Μπλε

136.50€

Το Leatherman Juice CS4 έχει το τέλειο μέγεθος για να έχετε μαζί σας στο σακίδιο ή στη τσέπη σας. Κάθετε  εργονομικά στο χέρι σας, και ακόμη και ..

quickview

Leatherman JUICE XE6 πράσινο

160.45€

Το Leatherman Juice τα έχει όλα. Ιδανικό για μικρά χέρια και διαθέτει και τιρμπουσόν. Οπότε μπορείτε να κόψετε κάποια κλαδιά στο τέλειο σημείο για πικ..

quickview

Leatherman Micra Μαύρο Aluminium

53.00€

Αυτό είναι το πιο δημοφιλές μίνι εργαλείο της Leatherman για ψαράδες, χομπίστες και όσους μπορούν να εκτιμήσουν την ανώτερη ποιότητα ενός τέτοιου εργα..

quickview

Leatherman Mut Eod

280.00€

Πρόκειται για ένα πολυεργελείο με ποικίλες εφαρμογές σε όλα τα πεδία (Διάσωση, Α' Βοήθειες, τακτικό πεδίο μάχης κλπ). Διαθέτει 17 διαφορετικά ε..

quickview

Leatherman Squirt ES4 Red

62.91€

Ένα συμπαγές εργαλείο κλειδιού με τυποποιημένα απογυμνωτές σύρματος, μια λεπίδα μαχαιριού 420HC, ένα αρχείο ξύλου / μετάλλου και πολλά άλλα. Μην αφ..

quickview

Leatherman Super Tool 300

125.00€

Το βραβευμένο, Leatherman Super Tool 300 είναι το πολυ-εργαλείο για κάθε τεχνικό. Μεγαλύτερη πένσα, η ισχυρότερη που παράγει η Leatherman με εργονομικ..

quickview
Εμφάνιση 1 έως 15 από 142 (10 Σελ.)