ΚΕΦΑΛΕΣ ΨΑΡΟΤΟΥΦΕΚΟΥ

ΚΕΦΑΛΕΣ ΨΑΡΟΤΟΥΦΕΚΟΥ

Aνοικτή Κεφαλή Pathos Open

17.50€

Aνοικτή κεφαλή. Ταιριάζει στους περισσότερους σωλήνες της αγοράς. Ο ορισμός της απλότητας, της στιβαρότητας και της λειτουργικότητας σε μια κεφαλή που..

quickview

Bucanero Κεφαλή Πλαστική R

17.50€

Κεφαλή κλειστού τύπου η οποία μετατρέπεται σε ανοικτού τύπου με την αφαίρεση ενός πλαστικού εξαρτήματος. Δέχεται δυο περαστά λάστιχα...

quickview

Bucanero Κεφαλή Πλαστική Version I

19.50€

Ανοιχτή κεφαλή για την διαμορφωμένη σωλήνα των Bucanero...

quickview

Bucanero Κεφαλή Πλαστική Version II

24.00€

Bucanero II κεφαλή πλαστική ανοικτού τύπου Μ ΙΙ...

quickview

Full Kit Muzzle For Inverted Polyspast

136.40€

Full Κιτ Κεφαλή Inverted Polyspast Blue Green. Κεφαλή Roller για συμβατικά όπλα με σωλήνες εσωτ. διαμέτρου 26mm. Τα ράουλα είναι κατασκευασμένα από συ..

quickview

Invert Κεφαλή Falcon

84.32€

Κεφαλή Roller για συμβατικά όπλα με σωλήνες εσωτ. διαμέτρου 26mm. Τα ράουλα είναι κατασκευασμένα από συνθετικά υλικά εφοδιασμένα με ανοξείδωτα ρουλεμά..

quickview

Mvd -Κεφαλή Roller Pro G2

58.99€

Generation 2! Κεφαλή MVD Roller Pro G2. Με δυνατότητα Full pretension. Βελτιωμένη πλευρική ευκινησία. Ενισχυμένα μεταλλικά μέρη. Ιδιο βάρος με τον προ..

quickview

mvd Roller Compact G2

55.00€

Generation 2!MVD new concept Roller Compact G2Same total weight as its predecessor!Design and implementation using state of the art technology CAD/CAM..

quickview

Mvd Κεφαλή Roller Compact G2

58.90€

Σχεδίαση και υλοποίηση με εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας CAD/CAM, CNC code. Γεωμετρία και τεχνικά χαρακτηριστικά υψηλής ακριβείας. Μεταλλικά μέρη..

quickview

Mvd-Τάπες Για Συμβατικούς Σωλήνες

9.90€

Εχουν διάμετρο 26mm και μήκος 30mm,για μετατροπές συμβατικών ψαροντούφεκων σε Roller guns...

quickview

Oring Στεγανοποιήσης Pathos

8.80€

Oring Στεγανοποιήσης Pathos..

quickview

Roller Heads

85.00€

Οι κεφαλες για την μετατροπη των συμβατικων οπλων σε Roller δινουν την δυνατοτητα να χρησιμοποιηθουν σε ολα τα συμβατικα οπλα με σωληνα διαμετρου 26mm..

quickview

Roller Κεφαλή

55.80€

Κεφαλή για κατασκευές ξύλινων ή carbon Roller όπλων τα ράουλα είναι κατασκευασμένα από συνθετικά υλικά αυτολιπόμενα με γρήγορη και ομαλή ροή και δέχον..

quickview

Roller Κεφαλή Falcon

80.60€

Κεφαλή Roller για συμβατικά όπλα με σωλήνες εσωτ. διαμέτρου 26mm. Tα ράουλα είναι κατασκευασμένα από συνθετικά υλικά αυτολιπόμενα με γρήγορη και ομαλή..

quickview

SEAC SUB X-FIRE MUZZLE, ONE SLING

15.60€

Open type with seat for one circular sling, no upper bridge, with line fastening system to lock the shaft. Suitable for barrels with 28-mm external di..

quickview
Εμφάνιση 1 έως 15 από 55 (4 Σελ.)