ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ

Mil-Tec-Παντελόνι SoftShell " EXPLORER"

66.00€

Το Softshell είναι μια κατηγορία πλεγμένων ή υφαντών υλικών, κατασκευασμένα από πολυεστέρα και νάιλον. Αυτά τα υλικά χρησιμοποιούνται σε ειδικά ρούχα ..

quickview

Mil-Tec-Στολή Tactical Acu Mandra Tan

76.88€

Η εταιρεία Mil-Tec καινοτομεί και παρασουσιάζει την νέα της Στολή ACU Tactical με ύφασμα Rip-Stop σε χρώμα παραλλαγής Mandra Tan. Ο σχεδιασμός της είν..

quickview

Pentagon-Παντελόνι Hermes

65.72€

Παντελόνι της εταιρείας Pentagon μοντέλο Hermes που ακολουθεί τις τάσεις της μόδας και μπορεί να φορεθεί οποιαδήποτε στιγμή της μέρας. Ιδανικό για την..

quickview

Pentagon-Παντελόνι Vorras Climbing

89.28€

Nέο παντελόνι Heavy Tactical ανώτερης ποιότητας και αντοχής της εταιρείας Pentagon μοντέλο Vorras. Η εταιρεία πέρα από τα κλασσικά λανσάρει ένα νέο στ..

quickview

Παντελόνι ACU Tactical Ελληνικής Παραλλαγής

34.00€

Επιχειρησιακό παντελόνι ACU από ύφασμα ριπ-στοπ 65/35 κατασκευασμένο σύμφωνα με τις νέες προδιαγραφές του Ελληνικού Στρατού Το παντελόνι κλείνει με..

quickview

Παντελόνι ACU Tactical μαύρο

34.00€

Επιχειρησιακό παντελόνι μαύρο ACU από ύφασμα ριπ-στοπ 65/35 κατασκευασμένο σύμφωνα με τις νέες προδιαγραφές των Σωμάτων Ασφαλείας Το παντελόνι ..

quickview

Παντελόνι ACU Tactical μπλε

34.00€

Επιχειρησιακό παντελόνι μπλε ACU από ύφασμα ριπ-στοπ 65/35 κατασκευασμένο σύμφωνα με τις νέες προδιαγραφές των Σωμάτων Ασφαλείας Το παντελόνι κλείν..

quickview

Παντελόνι Advance Tactical ριπ-στοπ μπλε

31.00€

Παντελόνι μπλε επιχειρησιακό Survivors από ύφασμα ριπ-στοπ 100% βαμβακερό κατασκευασμένο σύμφωνα με τις  νέες αμερικάνικες προδιαγραφές των Σ..

quickview

Παντελόνι Rogue Pentagon

47.74€

Η εταιρεία Pentagon περνά στον χώρο της ένδυσης του Tactical Style και μας παρουσίαζει το νέο της παντελόνι μοντέλο Rogue, κατασκευασμένο από 100% Cot..

quickview

Παντελόνι Survivors επιχειρησιακό καμπαρτίνα λαδί

26.00€

Παντελόνι λαδί επιχειρησιακό Survivors από ύφασμα καμπαρτίνα  65/35 κατασκευασμένο σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Σωμάτων Ασφαλείας (Αστυνομ..

quickview

Παντελόνι Survivors επιχειρησιακό καμπαρτίνα μπεζ

26.00€

Παντελόνι μπεζ επιχειρησιακό Survivors από ύφασμα καμπαρτίνα  65/35 κατασκευασμένο σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Σωμάτων Ασφαλείας (Αστυνομ..

quickview

Παντελόνι Survivors επιχειρησιακό καμπαρτίνα μπλε

26.00€

Παντελόνι μπλε επιχειρησιακό Survivors από ύφασμα καμπαρτίνα  65/35 κατασκευασμένο σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Σωμάτων Ασφαλείας (Αστυνομ..

quickview

Παντελόνι Survivors επιχειρησιακό ριπ-στοπ γκρί

26.00€

Παντελόνι γκρι (χρώμα για της εταιρίες Φύλαξης / Security ) επιχειρησιακό Survivors από ύφασμα ριπ-στοπ 65/35 κατασκευασμένο σύμφωνα με τις προδια..

quickview

Παντελόνι Survivors επιχειρησιακό ριπ-στοπ λαδί

26.00€

Παντελόνι λαδί επιχειρησιακό Survivors από ύφασμα ριπ-στοπ 65/35 κατασκευασμένο σύμφωνα με τις προδιαγραφές των Σωμάτων Ασφαλείας (Αστυνομία, Πυρο..

quickview

Παντελόνι Survivors επιχειρησιακό ριπ-στοπ μαύρο

26.00€

Παντελόνι μαύρο επιχειρησιακό Survivors από ύφασμα ριπ-στοπ 65/35 κατασκευασμένο σύμφωνα με τις προδιαγραφές των Σωμάτων Ασφαλείας (Αστυνομία, Πυρ..

quickview
Εμφάνιση 1 έως 15 από 35 (3 Σελ.)