ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Elite Bags WRIST'S Βραχιόλι Επιβίωσης

19.90€

Αυτό το βραχιόλι επιβίωσης paracord είναι σχεδιασμένο να προσφέρει στον χρήστη όλα εκείνα τα εργαλεία, που είναι απαραίτητα για μια κατάσταση επιβίωση..

quickview

Resqme DefendMe Ατομικός Συναγερμός Κινδύνου

18.90€

Αυτό το καινοτόμο και ευέλικτο σφυρί έκτακτης ανάγκης διαθέτει έναν κομψό, μοντέρνο σχεδιασμό με ένα μοναδικό σχήμα και μια αρθρωτή λαβή. Η ανοξείδωτη..

quickview

Resqme-DefendMe Ατομικός Συναγερμός Κινδύνου

12.94€

Το defendme είναι ένας μικρός ατομικός συναγερμός, που κατασκευάζεται απο την γνωστή εταιρία ResqMe, ο οποίος χρησιμοποιείται με σκοπό να απωθήσει και..

quickview

Resqme-Tec Κιτ Εργαλείων Διάσωσης Οχήματος

36.51€

Το Rescue-Tec Set Holster έχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία διάσωσης που θα χρειαστείτε για τον απεγκλωβισμό ενός τραυματία μετά από ατύχημα με οποιοδήπ..

quickview

Resqme-Εργαλείο - Μπρελόκ Διάσωσης Ατυχήματος

15.80€

Το εργαλείο RESQME σχεδιάστηκε το 2003 και κατασκευάζεται στις ΗΠΑ. Πρόκειται για ένα καινοτόμο προϊόν που έχει σχεδιαστεί ως ένα εργαλείο διάσωσης σε..

quickview

Resqme-Συσκευή Που Σας Κρατά Ξύπνιο

16.90€

H συσκευή που σας κρατά ξύπνιο. Η Διοίκηση Ασφάλειας Κυκλοφορίας στις Εθνικές Οδούς (NHTSA) των Η.Π.Α., υπολογίζει ότι ένα στα έξι μοιραία ατυχήματα ..

quickview

PrepareMe Μεγάλο Κιτ Α Βοηθειών - 124 Αντικείμενα

65.91€

PrepareMe Μεγάλο Κιτ Α Βοηθειών - 124 Αντικείμενα Το prepareme μεγάλο κίτ Α’ Βοηθειών κατασκευάζεται από την γνωστή εταιρεία RESQME. Περιέχει..

quickview

PrepareMe Μικρό Κιτ Α Βοηθειών - 68 Αντικείμενα

40.90€

Το preparme μικρό κίτ Α’ Βοηθειών κατασκευάζεται από την γνωστή εταιρία RESQME. Περιέχει κάποια είδη Α’ βοηθειών που θα πρέπει να έχουν όλ..

quickview
Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)