Τσαντάκι Στήθους Mil-Tec OD

Τσαντάκι Στήθους Mil-Tec OD

  • 28.90€

  • Κατασκευαστής:
    MIL-TEC
  • Κωδικός Προϊόντος:
    14059101
  • Διαθεσιμότητα:
    Κατόπιν Παραγγελίας

Διαθέσιμες Επιλογές


Νέο τσαντάκι στήθους της εταιρείας Mil-Tec για  να οργανώσετε και να μεταφέρετε με τον καλύτερο τρόπο τα προσωπικά σας αντικείμενα. Ένα πολύ εύχρηστο και λειτουργικό προϊόν για όλες τις ώρες της ημέρας που ακολουθεί τις τάσεις της μόδας και εξυπηρετεί τον καθένα.

Είναι κατασκευασμένο από 100% Polyester, συνολικού όγκου 8Lt, βάρους 550gr με τις διαστάσεις του να είναι 30 x 28 x 15 cm.

Διαθέτει δύο πλήρως ρυθμιζόμενους ιμάντες που ασφαλίζουν με clip, έναν μεγάλο και έναν μικρότερο, για να το προσαρμόσετε ακρίβως στα μέτρα σας καθώς και σύστημα molle για να μπορείτε εφόσον το επιθυμείτε να προσαρμόσετε έξτρα θήκες εξωτερικά ώστε να αυξήσετε την χωρητικότητα του.

Είναι εξοπλισμένο με διαφορετικές θήκες για καλύτερη εργονομία και οργάνωση των αντικειμένων, στο παρακάτω κείμενο αναλύονται οι θήκες με σειρά από το πίσω μέρος προς το εμπρόσθιο.

Στο πίσω μερος υπάρχει θήκη άμεσης πρόσβασης διαστάσεων 21 x 24 cm για αντικείμενα που χρησιμοποιείτε πολλές φορες.

Στο εμπρόσθιο μέρος η κεντρική θήκη έχει διαστάσεις 31 x 24 x 9 cm.  Η πρόσβαση γίνεται με φερμουάρ δύο κατευθύνσεων και εσωτερικά της για άρτια οργάνωση είναι προσαρμοσμένες τρεις μικρότερες εκ των οποίων οι δύο ασφαλίζουν με velcro(σκρατς) και η μία με φερμουάρ.

Επίσης στο εμπρόσθιο μέρος βρίσκονται τρεις επιπλέον θήκες με τις εξής διαστάσεις: 
Επάνω:             19x10x5cm με μονό φερμούαρ
Κάτω Εξ Μεσ: 18x21x5cm με διπλά φερμούαρ και organizer εσωτερικά
Κάτω Εξ Μικ:  17x21x1.5cm με μονό φερμουάρ 

Σχετικά Προϊόντα
ΟΣΟΙ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΑΓΟΡΑΣΑN ΕΠΙΣΗΣ...

Ετικέτες: Τσαντάκι, Στήθους, Mil-Tec, ΣΑΚΙΔΙΑ, MIL-TEC