Σουγιάς Antonini Coltelo Ceruccia "12 GA"

Σουγιάς Antonini Coltelo Ceruccia "12 GA"

  • 5.00€

  • Κατασκευαστής:
    ANTONINI
  • Κωδικός Προϊόντος:
    1301/R
  • Διαθεσιμότητα:
    Κατόπιν Παραγγελίας

Διαθέσιμες Επιλογές


Πτυσσόμενο μαχαίρι σε προσομοίωση φυσιγγίου 12 GA
Το γνήσιο και πρωτότυπο πτυσσόμενο μαχαίρι σε στυλ φυσιγγίου 12 GA Ιταλικής κατασκευής.
Πτυσσόμενο μαχαίρι τσέπης που προσομοιάζει με ένα αυθεντικό φυσίγγιο !2 GA.
Η λαβή του είναι κατασκευασμένη από πλαστικό ABS και διατίθεται σε πέντε αποχρώσεις. (Μπλε, κίτρινο, μαύρο. Κόκκινο και πράσινο) και η λεπίδα του ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του πρότυπου Aisi 420 Stainless Steel. Αυτό το ελκυστικότατο μαχαίρι είναι στιβαρό, απαράμιλλα φινιρισμένο και είναι ιδανικό για διαφήμιση με εκτύπωση μεταξοτυπίας στο πλαστικό σώμα του μαχαιριού.
Δεν πρέπει δε να λείπει από τη ζώνη φυσιγγίων του κυνηγού.
Η συσκευασία είναι 25 τεμάχια σε κανονικό εκθετήριο κουτί.
Προσοχή:
Αυτό είναι το μοναδικό γνήσιο και πρωτότυπο πτυσσόμενο μαχαίρι σε στυλ φυσιγγίου στην αγορά ! Κατασκευάζεται από την A.E. Coltellerie snc από το 1982 και έκτοτε έχουν επιχειρηθεί δεκάδες ανεπιτυχείς προσπάθειες απομιμήσεως του.
Η βιομηχανία A.E. Coltellerie snc ιδρύθηκε το 1925 και κατασκευάζει υπέροχα μαχαίρια υπό την εμπορική επωνυμία «Antonini» για περισσότερο από τρεις γενεές. Η κληρονομιά της τοποθεσίας τους στο Maniago της Βορειοδυτικής Ιταλίας, μια περιοχή με ιστορία στη κατασκευή μαχαιριών, λεπίδων και άλλων κοπτικών εργαλείων από την εποχή του Μεσαίωνα προσφέρει αιώνες εμπειρίας και επιδεξιότητας.
Η πιο πρόσφατη επέκταση τους είναι σε μια σειρά μαχαιριών ειδικά σχεδιασμένα για χρήση σε επιχειρήσεις έκτακτης ανάγκης και διάσωσης τα οποία έγιναν ένθερμα αποδεκτά παγκοσμίως από τις Αστυνομικές και Πυροσβεστικές δυνάμεις καθώς και από συνεργεία διάσωσης.
Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι ο θρυλικός τίτλος «Antonini» αφορά απαράμιλλα προϊόντα από άποψη ποιότητας που έχουν σχέση με μια οικογενειακή επιχείρηση με την επωνυμία A.E. Coltellerie snc που ακόμα κατασκευάζει εργαλεία στο εργοστάσιο της στο Maniago Ιταλίας συνδυάζοντας αιώνες παράδοσης και εμπειρίας στην μεταλλουργία και κατασκευή μαχαιριών χρησιμοποιώντας την πιο σύγχρονη τεχνολογία που εγγυάται την έξοχη ποιότητα των πρώτων υλών και την απαράμιλλη μαστοριά που συνοδεύει κάθε μαχαίρι που κατασκευάζουν.

Σχετικά Προϊόντα