Στόχοι Sidewinder Spinner

Στόχοι Sidewinder Spinner

  • 56.90€

  • Κατασκευαστής:
    BIRCHWOOD
  • Κωδικός Προϊόντος:
    47222
  • Διαθεσιμότητα:
    Κατόπιν Παραγγελίας

 Ανθεκτική κατασκευή από ατόφιο ατσάλι. 
• Μπορείτε μα βλέπετε και να ακούτε τις βολές σας.
• Για τουφέκια και πιστόλια διαμετρήματος .22

Λεπτομέρειες
Ο οριζοντίως περιστρεφόμενος στόχος αυξάνει τους λάτρεις της σκοποβολής με όπλα διαμετρήματος .22.Με την χαρακτηριστική κίνηση του ελικοπτέρου και αυτορυθμιζόμενα πετάλια που πάντοτε επιστρέφουν για να αντικρύσουν τον σκοπευτή, ο οριζοντίως περιστρεφόμενος στόχος δεν αφήνει καμία αμφιβολία όταν τον κτυπήσει η βολίδα. Ο οριζοντίως περιστρεφόμενος στόχος είναι ελαφρού βάρους και συναρμολογείται εύκολα οπουδήποτε, είναι δε ιδανικός για την αυλή σας ή για τον σκοπευτή που ταξιδεύει. Για τον σκοπευτή και τους θεατές προτείνεται ελάχιστη απόσταση από τον στόχο περίπου στα 23 μέτρα. Αυτός ο περιστρεφόμενος στόχος Sidewinder™ Spinner έχει σχεδιαστεί για φυσίγγια περιφερειακής πυροδότησης με μαλακή αιχμή.

Να μη χρησιμοποιείτε σ’ αυτόν τον στόχο Σφαιρίδια (ψήφους), φυσίγγια 17 HM2, 17 HMR, .22 Hyper velocity, .22 rimfire magnum, όπλα χειρός και τουφέκια που χρησιμοποιούν φυσίγγια κεντρικής ανάφλεξης, μονόβολα όπλων κυνηγίου και όπλα μαύρης πυρίτιδας.
Οδηγίες: Βάλτε μέσα στο έδαφος τη βάση του στόχου που είναι σε σχήμα Π ούτως ώστε η πάνω του πλευρά να είναι χωνευτή με το έδαφος και απέναντι από τον σκοπευτή. Αυτό θα σας βοηθήσει να τοποθετήσετε τον στόχο έτσι ώστε να αποκτήσει μια μικρή κλίση προς τον σκοπευτή. Η επικλινής θέση είναι απαραίτητη για τη λειτουργία επαναφοράς του στόχου. Τοποθετήστε μια ροδέλα Nylon στον κεντρικό άξονα του στόχου πριν τοποθετήσετε τα περιστρεφόμενα πετάλια.

Σχετικά Προϊόντα

Ετικέτες: Στόχοι, Sidewinder, Spinner, ΑΞΕΣΟΥΑΡ, ΑΕΡΟΒΟΛΩΝ, BIRCHWOOD