Σύστημα Ακονίσματος Spyderco Tri-Angle Sharpmaker®

Σύστημα Ακονίσματος Spyderco Tri-Angle Sharpmaker®

  • 93.90€

  • Κατασκευαστής:
    SPYDERCO
  • Κωδικός Προϊόντος:
    204MF
  • Διαθεσιμότητα:
    Κατόπιν Παραγγελίας

Η βασική αρχή στο ακόνισμα κοπτικών εργαλείων είναι η αφαίρεση ατσαλιού από τη λεπίδα διατηρώντας παράλληλα σταθερή τη γωνία κοπής μεταξύ της λεπίδας και της πέτρας ακονίσματος. Το σύστημα ακονίσματος της Spyderco TRI ANGLE SHARPMAKER® παρέχει τη δυνατότητα στον χρήστη να ακονίσει ένα μαχαίρι αποτελεσματικά σε λίγα μόλις λεπτά.
Διαθέτει μια ανθεκτική πλαστική βάση από ABS η οποία περιέχει θύρες τοποθέτησης της πέτρας ακονίσματος με ακρίβεια. Οι γωνίες ακονίσματος είναι 30° (15° κάθε πλευρά) ή 40° (20° κάθε πλευρά) αντίστοιχα. Απλά κρατείστε το επίπεδο της λάμας σε κάθετη θέση και τραβήξτε το μαχαίρι από το πίσω μέρος προς την προς τη μύτη της λεπίδας πάνω σε κάθε πέτρα για να ακονίσετε.
Για τις λάμες που έχουν οδοντώσεις μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις στρογγυλεμένες γωνίες της τριγωνικής πέτρας. Σύρετε με χαλαρό ρυθμό ούτως ώστε η πέτρα να προσαρμοστεί στην κυκλική επιφάνεια της κάθε οδόντωσης.
Το σύστημα ακονίσματος της Spyderco περιλαμβάνει 2 σετ βεργών υψηλής περιεκτικότητας οξειδίου αργιλίου (αλουμίνα) κεραμικής πέτρας οι οποίες είναι μεσαίας τραχύτητας.
Οι πέτρες χρώματος καφέ χρησιμεύουν για έντονο ακόνισμα ενώ το σετ ψιλής τριβής-άσπρες πέτρες ενδείκνυται για ολοκλήρωση του ακονίσματος με επαγγελματικό τρόπο. Τέλος το σετ αλουμινένιων βεργών ασφαλείας προστατεύουν τα χέρια σας ενώ ακονίζετε.
Όλα τα μέρη περιέχονται στην πλαστική βάση ABS της Spyderco. Κάθε ακονιστής περιλαμβάνει λεπτομερείς οδηγίες χρήσης και ένα DVD που σας καθοδηγεί βήμα βήμα στην διαδικασία ακονίσματος μαχαιριών, ψαλιδιών, βελονών και πολλών άλλων κοπτικών εργαλείων.

 
Σχετικά Προϊόντα
ΟΣΟΙ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΑΓΟΡΑΣΑN ΕΠΙΣΗΣ...

Ετικέτες: Σύστημα, Ακονίσματος, Spyderco, Tri-Angle, Sharpmaker®, ΑΞΕΣΟΥΑΡ, ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ, SPYDERCO