ΠΤΕΡΥΓΙΑ Apnea SPIRIT
ΠΤΕΡΥΓΙΑ Apnea SPIRIT
ΠΤΕΡΥΓΙΑ Apnea SPIRIT

ΠΤΕΡΥΓΙΑ Apnea SPIRIT

  • 261.55€

  • Κατασκευαστής:
    APNEA
  • Κωδικός Προϊόντος:
    SPIRIT
  • Διαθεσιμότητα:
    Κατόπιν Παραγγελίας

Διαθέσιμες Επιλογές


Οι νέες λεπίδες Apnea  SPIRIT  συνδυάζονται με τα  ποιοτικά πέλματα C4 400, με αποτέλεσμα ένα εκπληκτικό πτερύγιο. Οι λεπίδες  είναι κατασκευασμένες με 100% κορυφαίας ποιότητας carbon, έχουν ελλειπτικό προφίλ λυγίσματος και είναι κατάλληλες για να χρησιμοποιηθούν σε ανάλογη σκληρότητα, σε βαθύ η/και αγωνιστικό υποβρύχιο ψάρεμα, αγωνιστική ελεύθερη κατάδυση ή δυναμική άπνοια.

Είναι λεπίδες υψηλών επιδόσεων με διαστάσεις 810 x 195mm. Τα χαμηλά και σταθερού πλάτους water rails του νέου SPIRIT διοχετεύουν το νερό κατά μήκος της λεπίδας και σε συνδυασμό με την ελλειπτικού σχήματος  απόληξη, προσδίδουν ομοιόμορφη κίνηση με αποτέλεσμα να έχουμε αποτελεσματική πεδιλιά και ο δύτης νοιώθει ότι κινείται πολύ εύκολα και ξεκούραστα. Παράλληλα οι διαστάσεις και το ελλειπτικό προφίλ λυγίσματος της λεπίδας επιτρέπουν κίνηση με  απόλυτη ευελιξία.

Τα water rails είναι μαύρα και το λογότυπο Apnea στην εμπρός πλευρά είναι λευκό με το όνομα του μοντέλου Spirit σε κόκκινο χρώμα. Η απόληξή των λεπίδων είναι επικαλυμμένη με λευκό φιλμ στην πίσω πλευρά ώστε να είναι εύκολος ο εντοπισμός του δύτη από την επιφάνεια.

Οι νέες λεπίδες Apnea SPIRIT είναι κατασκευασμένες για να συνεργάζονται και να εφαρμόζονται στα νέα πέλματα C4 400 στα C4 300, στα Aquatic καθώς και σε όλα τα  σύγχρονα πέλματα. (Pathos,Mares,Beuchat κλπ).

ΤΟ ΠΕΛΜΑ C4 400

Το πέλμα C4 400 είναι ανατομικά προσχηματισμένο και η φόρμα του εμπνευσμένη από αθλητικό παπούτσι δρομέα.

Στην σχεδίαση του, έχει δοθεί επιπλέον κλίση 3° που προστίθεται στην γωνία της λεπίδας και δίνει τη μεγάλη καμπύλη που επιτάσσει η σχεδίαση των μοντέρνων πτερυγίων. Με την  καμπύλη αυτή η λεπίδα  παραλληλίζεται με την κνήμη προσφέροντας την πιο εργονομική και αποτελεσματική πεδιλιά τόσο προς τα εμπρός όσο και προς τα πίσω. 

Η νεύρωση στο 400 δεν σταματά στη μέση του πέλματος όπως στα περισσότερα πέλματα αλλά συνεχίζει σε ολόκληρο το κάτω μέρος, αγκαλιάζοντας και το πίσω μέρος της φτέρνας. Παράλληλα η λεπίδα με αυξημένο μήκος κατά 20mm φτάνει έως την φτέρνα.

Η επιφάνεια του είναι ομαλή χωρίς «σκαλοπάτια» και αρνητικές γωνίες. Η μορφή του είναι «ρευστή», όπως μια σταγόνα νερού. Η απόλυτη έκφραση υδροδυναμικής σχεδίασης.

Με αυτές τις τεχνολογικές καινοτομίες το πέλμα 400 έχει τον μικρότερο όγκο και με βάρος 400 gr είναι από τα ελαφρύτερα πέλματα στον κόσμο.

Ο συνδυασμός των παραπάνω μοναδικών χαρακτηριστικών με το πρωτοποριακό υλικό κατασκευής του πέλματος 400 εγγυάται την μεγαλύτερη μετάδοση ενέργειας από το πόδι στην λεπίδα που έχει επιτευχθεί ποτέ.

•Σε σκληρότητες  15 (SOFT)25 (MEDIUM) και 30 (HARD)
•Σε μεγέθη πέλματος  36/37 38/39 40/41 42/43 44/45 46/47 48/49

Όλα τα προϊόντα Apnea & C4 καλύπτονται από διετή εγγύηση


Σχετικά Προϊόντα