Garmin Alpha 200i με χάρτη Topo Drive Hellas & BirdsEye
Garmin Alpha 200i με χάρτη Topo Drive Hellas & BirdsEye
Garmin Alpha 200i με χάρτη Topo Drive Hellas & BirdsEye

Garmin Alpha 200i με χάρτη Topo Drive Hellas & BirdsEye

  • 749.99€

  • Κατασκευαστής:
    GARMIN
  • Κωδικός Προϊόντος:
    010-02230-SA
  • Διαθεσιμότητα:
    1 - 3 Μέρες

Σύστημα παρακολούθησης και εκπαίδευσης σκύλων με τεχνολογία inReach


Το σύστημα παρακολούθησης και εκπαίδευσης σκύλων σας επιτρέπει να παρακολουθήσετε έως 20 σκύλους από απόσταση έως 14.4 χλμ (εξαρτάται από τη συσκευή σκύλου) σε μία οθόνη 3.5" με ρυθμό ανανέωσης 2.5 δευτερολέπτων. Ελέγξτε εύκολα τις λειτουργίες εκπαίδευσης χρησιμοποιώντας την νέα ειδική σχεδίαση με κουμπιά για να σας βοηθά στη διαχείριση των σκύλων. Αποκτήστε πρόσβαση σε κορυφαίες λειτουργίες πλοήγησης όπως προφορτωμένους χάρτες TopoActive Europe, Topo Drive Hellas, δορυφορικές εικόνες BirdsEye με απευθείας λήψεις στη συσκευή, ενσωματωμένη πυξίδα τριών αξόνων και βαρομετρικό αλτίμετρο. Πλέον η τεχνολογία2 inReach προσθέτει αμφίδρομη ανταλλαγή μηνυμάτων και διαδραστικές ειδοποιήσεις SOS για να μείνετε ήρεμοι και σίγουροι όσο είστε στο πεδίο.

ΒΑΣΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ 3.5" ΜΕ ΣΧΕΔΙΑΣΗ 6 ΚΟΥΜΠΙΩΝ Διαθέτει ευανάγνωστη οθόνη αφής 3.5" και σχεδίαση 6 κουμπιών ειδικά φτιαγμένη για τον χειρισμό των σκύλων και γρήγορες

μικροδιορθώσεις.

ΚΑΤΑΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ Παρακολουθήστε έως 20 σκύλους1 από απόσταση έως 14.4 χλμ. μακριά (εξαρτάται από τη συσκευή σκύλου) με ρυθμό ανανέωσης 2.5 δευτερολέπτων.

ΝΕΟ ΛΙΣΤΑ ΣΚΥΛΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΓΕΛΗΣ Η λίστα σκύλων και η διαχείριση της αγέλης σας επιτρέπει να διατηρείτε ανενεργούς σκύλους στο σύστημα για ευκολότερη ρύθμιση

ΝΕΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ INREACH® Διαδραστικές ειδοποιήσεις SOS και αμφίδρομη ανταλλαγή μηνυμάτων μέσω του παγκόσμιου δορυφορικού δικτύου Iridium® με 100% κάλυψη (απαιτείται δορυφορική συνδρομή)

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ MULTI-GNSS Αποκτήστε πρόσβαση στα παγκόσμια δορυφορικά συστήματα πλοήγησης (GPS και Galileo) για να παρακολουθήσετε τους σκύλους σας με ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια σε σχέση με το GPS μόνο του

ΧΑΡΤΕΣ TOPOACTIVE EUROPE Η προ-φορτωμένη χαρτογράφηση TopoActive Europe σας παρέχει αναλυτικές προβολές από πλοηγήσιμους δρόμους και off-road μονοπάτια, πλωτές οδούς, φυσικά χαρακτηριστικά, περιοχές με καλλιέργειες, κτήρια και πολλά άλλα.

ΝΕΟ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ BIRDSEYE Κάντε λήψη δορυφορικών εικόνων απευθείας στη συσκευή για τέλεια προβολή της διαδρομής, των μονοπατιών, ξέφωτων και πολλών άλλων

ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ Το βαρομετρικό αλτίμετρο σας βοηθά να καταγράψετε με ακρίβεια την άνοδο και την κάθοδο και να δείτε βραχυπρόθεσμες τάσεις βαρομετρικής πίεσης, ενώ η ηλεκτρονική πυξίδα τριών αξόνων με αντιστάθμιση κλίσης σας βοηθά να κρατάτε τον προσανατολισμό σας ακόμα και αν κινείστε.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΜΟΝΟ TT15/ TT15 MINI) Όταν συνδέεται με τα κολάρα παρακολούθησης και εκπαίδευσης TT15 θα έχετε πρόσβαση σε 18 διαφορετικά επίπεδα συνεχόμενης ή στιγμιαίας διέγερσης, δόνηση και ρυθμιζόμενους τόνους.

ΝΕΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΚΥΝΗΓΙΟΥ Χρησιμοποιήστε την εύκολη λειτουργία χρονομέτρου κατά τη διάρκεια αγώνων κυνηγιού ή δοκιμών πεδίου. Αποκτήστε εύκολη πρόσβαση στο χρονόμετρο με τα νέα - ρυθμιζόμενα από το χρήστη - κουμπιά

ΝΕΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΥΞΙΔΑΣ PRO VIEW Η λειτουργία πυξίδας pro view σας δίνει εύκολα και με μια ματιά πληροφόρηση προς ποια κατεύθυνση και σε τι απόσταση βρίσκονται οι σκύλοι σας και επιπλέον θα μπορείτε να δείτε πότε ο σκύλος σας "τρέχει" ή είναι "σε φέρμα".

ΝΕΟ GARMIN EXPLORE™ Όταν συνδέεται με μία συμβατή συσκευή Garmin, η εφαρμογή Garmin Explore σας δείχνει σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες από την παρακολούθηση σκύλου ή επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύσουν τα ίχνη των σκύλων και να κάνουν αναπαραγωγή πάλι αυτά τα ίχνη για να δουν λεπτομέρειες από το κυνήγι στο κινητό ή στο tablet τους.

ΠΡΟΣΘΕΤΟΙ ΧΑΡΤΕΣ Η υποδοχή για κάρτα microSD™ σας επιτρέπει να φορτώσετε ακόμα περισσότερη χαρτογράφηση

ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑ GARMIN Παρακολουθήστε τους σκύλους σας από το δρόμο, τον καρπό σας και μέσα από άλλους τρόπους χάρη στην ασύρματη συνδεσιμότητα με άλλες συσκευές Garmin όπως τον πλοηγό Garmin DriveTrack 71, τα ρολόγια της σειράς fēnix 6 και πολλά άλλα.

ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΑ Συμβατότητα με προηγούμενα μοντέλα έτσι ώστε να μπορείτε να κρατήσετε τα ήδη υπάρχοντα κολάρα3 σας και άλλες συμβατές συσκευές με τα Alpha. Επίσης μπορείτε να μεταφέρετε δεδομένα τοποθεσίας μεταξύ συμβατών συσκευών Garmin.

ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ Η μπαταρία διαρκεί έως 20 ώρες ή έως 15 ώρες με ενεργοποιημένη την τεχνολογία inReach


ΦΥΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Διαστάσεις μονάδας (ΜxΥxΠ): 6.8 x 16.2 x 3.4 εκ (χωρίς κεραία)

Βάρος: 280 γρ. (με την βασική κεραία και μπαταρία)

Μέγεθος οθόνης: 4.7 x 7.7 εκ., 3.5" διαγώνιος

Ανάλυση οθόνης: 282 X 470 pixels

Τύπος οθόνης: Έγχρωμη, TFT, αφής

Τύπος μπαταρίας: Επαναφορτιζόμενη Λιθίου

Αυτονομία μπαταρίας: Μέχρι 20 ώρες ή Μέχρι 15 ώρες με ενεργοποίηση της τεχνολογίας inReach®

Αδιαβροχοποίηση: IPX7

Διεπαφή: Micro USB

Υψηλής ευαισθησίας δέκτης: GPS και Galileo

Συχνότητες: VHF

Ασύρματες τεχνολογίες: Wi-Fi®, BLUETOOTH® και ANT+®

Προεγκατεστημένοι χάρτες: Βασικός χάρτης και TopoActive

Δέχεται κάρτες δεδομένων: Ναι - microSD™ card (πωλείται χωριστά)

Εσωτερική μνήμη: 16 GB

Σημεία και πορείες: 10.000 σημεία / 250 πορείες

Αρχείο καταγραφής: 20.000 σημεία, 250 αποθηκευμένα ίχνη GPX, 300 αποθηκευμένες αθλητικές δραστηριότητες

Περιεχόμενα συσκευασίας

Alpha 200i με χάρτη Topo Drive Hellas & BirdsEye

Επαναφορτιζόμενη μπαταρία Λιθίου

Κλιπ ζώνης

Αντάπτορας ρεύματος

Καλώδιο USB (mini)

Οδηγίες χρήσης


ΠΑΚΕΤΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ιδανικό για συστηματικούς χρήστες. Η δυνατότητα αποστολής SOS παρέχει την ηρεμία που χρειάζεστε

12μηνο συμβόλαιο

Φθηνότερα μηνιαία πάγια, τα προγράμματα κυμαίνονται από €14.99 έως €59.99 το μήνα

Απεριόριστα σήματα SOS και προκαθορισμένα μηνύματα σε κάθε πρόγραμμα

Αλλαγή προγράμματος οποιαδήποτε στιγμή δωρεάν

Αρχικό τέλος ενεργοποίησης €24.99

ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΧΩΡΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ

Ενεργοποίηση υπηρεσίας μία φορά το μήνα

Αλλαγή ή διακοπή προγράμματος δωρεάν

Διατήρηση όλων των δεδομένων λογαριασμού, ιχνών και άλλων λεπτομερειών κατά τη διάρκεια διακοπής

Τα προγράμματα κυμαίνονται από 19.99€ έως 74.99€ το μήνα

Απεριόριστα σήματα SOS και προκαθορισμένα μηνύματα σε κάθε πρόγραμμα

Ετήσιο τέλος ενεργοποίησης συνδρομής χωρίς δεσμεύσεις €29.99

Σχετικά Προϊόντα